Verzekeringen met de M van Maatwerk

MFP Financieel Advies houdt van plannen en van overzicht. We brengen uw doelen helder in beeld en zorgen voor de financiële zekerheid die daarbij hoort. Onder andere met verzekeringspolissen die passen bij uw visie. Dat doen we voor particulieren én voor bedrijven.

Particuliere Schadeverzekeringen 

Iedereen is anders. Bij individuele eisen en wensen hoort een persoonlijke verzekeringsportefeuille, waarbij alleen díe risico’s worden afgedekt waarmee u te maken heeft. Zo komt u tot een pakket dat overzichtelijk is en dat betaalbaar blijft. MFP Financieel Advies is een onafhankelijke adviseur met een aanbod van verschillende maatschappijen. Zo kan het zijn dat uw verzekeringsportefeuille een samenstelling is van polissen van diverse verzekeraars en soms is het een pakketpolis van één maatschappij met een flinke korting op de premie.

MFP Financieel Advies neemt een eigen, onafhankelijke positie in waarbij uw belangen voorop staan. Op een deskundige, persoonlijk betrokken en betrouwbare wijze laten we de cijfers voor u spreken.

Hulp bij schade

Bij schade hoeft u zich geen zorgen te maken. Zodra u ons belt of het schadeformulier en de foto’s mailt, nemen we uw melding aan en volgen we alle stappen op, van eerste melding tot aan de uitkering. Door onze betrokkenheid houden we de vaart erin en we informeren u natuurlijk, persoonlijk.

Indien er dan toch onverwachts iets gebeurt, dan kunt u alvast de schadeformulieren invullen en vervolgens neemt u rechtstreeks contact op met tel. 040 - 2054835 of schade@mfpadvies.nl, Stuur eventueel een foto mee van de situatie en wij gaan aan de slag om voor een oplossing te zorgen!

Zakelijke verzekeringen

Als ondernemer heeft u altijd ideeën en werkt u aan vandaag én morgen. Vandaag is omzet en morgen staat voor continuïteit. Maar er zijn ook genoeg zaken om over na te denken die niet met de ‘core business’ te maken hebben.

Maarten Kinders is erkend financieel adviseur/zakelijk schadeadviseur en helpt u met complexe en met praktische zaken. Dan gaat het bijvoorbeeld over (her)financiering van onroerend goed, maar ook over het verzekeren van bedrijfsongevallen, misleveringen en wanbetalers. Niet alles is te voorkomen, maar u kunt het risico wel op een betaalbare manier beperken.

Ook hier geldt dat we graag meedenken over uw lange termijn doelen en de vertaling daarvan naar praktische oplossingen waarmee u vandaag gediend bent. Maarten kan dat als geen ander.

Bij MFP Financieel Advies laten we de cijfers voor u spreken met een doordachte verzekeringsportefeuille. Als u zo’n vertrouwenspersoon zoekt, neem dan contact met ons op. U bent van harte welkom!Mijn Nh1816 verzekeringen