Hypotheken met de M van Maatwerk

Financiering van onroerend goed is een strategische keuze en het aanbod is oneindig. Dat alleen al maakt het tot een vak apart. Een vak dat we beheersen. MFP Financieel Advies is onafhankelijk en heeft contacten met de meeste hypotheekverstrekkers.

U kunt bij MFP Financieel Advies terecht voor een nieuwe hypotheek, het oversluiten van een bestaande hypotheek en het uitbreiden van uw huidige hypotheek. Of het nu privé is of zakelijk. Maar voordat we adviseren, kijken we naar uw toekomstplannen. Het uiteindelijke doel vertalen we naar verstandige keuzes op korte en op lange termijn. We berekenen een verantwoord hypotheekbedrag en zoeken de beste vorm.

Daarna komen de condities. Als onafhankelijk adviseur vraagt MFP Financieel Advies offertes aan bij de beste hypotheekverstrekkers. We adviseren u over hun voorstellen en zorgen ervoor dat uw keuze verantwoord is. Voor dit moment en voor later.

Bij MFP Financieel Advies laten we de cijfers voor u spreken. Ook als het om hypothecaire leningen gaat. Als u zo’n vertrouwenspersoon zoekt, neem dan contact met ons op. U bent van harte welkom!

Hypotheekaanvraag voorbereiden

Een goed gesprek bereid je voor. Daarom vragen we u om een aantal documenten vooraf in te vullen. Zoals onder andere 'huiswerk ter voorbereiding op het gesprek' en een werkgeversverklaring.

In het dienstverleningsdocument hypotheekaanvraag leest u wat wij voor u kunnen doen als u een pand wilt kopen of als u bijvoorbeeld een nieuwe lening wilt afsluiten omdat de rentevastperiode is afgelopen. Het zet u alvast aan het denken over een aantal praktische zaken.

In het document leest u wat wij normaliter bij een hypotheekaanvraag doen en wat dat gemiddeld genomen kost. Deze informatie is dus níet specifiek afgestemd op uw persoonlijke situatie. Let daarop als u ons vergelijkt met andere financiële dienstverleners die ook zo’n document hebben. Het is een richtlijn die we graag vertalen naar een offerte op maat. Dat doen we meteen na het persoonlijk gesprek.

Download hier het document dienstverleningsdocument hypotheekaanvraag PDF